top of page

Najzdravšie a najbezpečnejšie kúrenie pre malé deti. Potvrdili to aj vedci.

Infra ohrev sa využíva v medicíne a na relaxačné účely už celé dekády. WAON Therapy alebo po slovensky “Upokojujúca terapia teplom” bola vyvinutá už v roku 1989 a odvtedy sa používa na podporu liečenia srdcových chorôb. Medicínske zariadenia rôzneho druhu sú predávané po celom svete, avšak žiadne nebolo spracované s takou precíznosťou a dokonalosťou z medicínskeho ale aj technického hľadiska. Infra teplo taktiež napomáha prekrveniu a cirkulácii krvi čím napomáha rýchlejšej regenerácii a zlepšuje metabolizmus.


Infra-kúrenie Tokyosolar je jeden z najmodernejších a najzdravších spôsobov vykurovania, ktorý využíva ten veľmi podobný spôsob vykurovania, ako samotné Slnko.

Infra fólie ohrievajú priamo osoby, steny a predmety a následne sa od nich zohrieva vzduch.


Slnečné žiarenie je vlastne infračervené žiarenie. Technológia infra-kúrenia funguje tak isto, ako nás zohrieva Slnko. Je to najprirodzenejší spôsob kúrenia!


Na vykurovanie nie je potrebný žiadny plameň, takže nemôže vzniknúť nehoda, negeneruje sa CO2 a vykurovanie je bezpečné pre deti.

Nízke náklady pri inštalovaní a nízka spotreba energie pri prevádzkovaní sú oproti bežným  typom vykurovania nadštandardné. Taktiež je považované za najzdravšie kúrenie, pretože pracuje na princípe dobre známej z prírody.


Infrafólie Tokyosolar sú dostupné už za 30€/m2

 

Aj vy by ste chceli bezpečie a zároveň šetriť na výdavkoch za kúrenie?

Kontaktujte nášho odborníka! Odpovie Vám na všetky potrebné otázky.

Gabriel 0911 100 977

Elprovod s.r.o

bottom of page